dimecres, 13 de novembre del 2013

Reunió de presentació de curs 2013-2014


El passat 11 de novembre va tenir lloc la reunió de presentació del curs 2013-2014. Entre altres coses, la Núria ens va explicar els objectius del curs i com es duran a terme. 

Ens va explicar que a través del joc es treballaven diferents aspectes com la concentració, la dinàmica de grup, la superació de la vergonya i les inseguretats, l'expressió corporal, la disciplina, etc.

També ens va comentar que els grups dels petits i dels mitjans començaran a assajar l'obra el segon trimestre però que no es dedicaran exclusivament a l'assaig sinó que també faran exercicis i jocs que complementin la sessió. Els més grans possiblement la comencin abans de Nadal degut a la seva complexitat.

Finalment, va demanar als pares que ens apuntéssim les dates de representacions de final de curs. Els dos grups dels petits i el grup dels mitjans actuaran el dia 8 de juny a la Patronal. El grup dels grans i dels alumnes de l'institut actuaran el dia 15. Heu de tenir en compte que tindran tot el dia ocupat ja que al matí es farà l'assaig general i a la tarda la representació a les famílies.

Els Tallers de Teatre Galliners són un projecte conjunt de Rialles i totes les Ampes del poble que han unit els esforços per oferir als nens i nenes de la població una activitat de qualitat. Actualment hi ha 51 alumnes inscrits als tallers repartits en 4 grups d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys.

Si voleu saber més informació dels tallers la podeu descarregar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada